Skip to main content

3 vastausta [Viimeisin]
nipsukka26
Käyttäjän nipsukka26 kuva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.10.2008
Kirjoituksia: 1

Hei!

Olen kuullut, että Fuengirolassa on joku suomalainen vanhusten palvelukoti, mutta en löydä tietoja paikasta mistään. Onkohan asia paikkansa pitävä ja jos on, niin osaisiko joku kertoa paikasta enemmän? Olen sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, joten alan työt kiinnostavat Espanjassa.

Olemme avomieheni kanssa aivan ihastuneet Espanjaan matkaillessa ja kiinnostus olisi kova päästä vähän pidemmäksikin aikaa maahan asumaan. Tosin perheenlisäyksen vuoksi lähtemistä pitää vähän viivyttää, että lapsi jaksaisi sitten matkustaa sinne asti. Niin ja koirakin on vielä otettava huomioon, joten lähtemiseen vaikuttaa moni asia.

Tietysti kiinnostaa myös muut hoitoalan työt espanjassa, mutta olen ymmärtänyt, että niitä on vaikeaa saada lupien ja kielen vuoksi. Tietty espanjan kieltä täytyy muutenkin alkaa opiskella jos meinaa maahan asumaan pitemmäksi aikaa.

Laittakaa viestiä, jos tiedätte alan töistä jotain.

Aiheen video: 
Don Bavarontti
Käyttäjän Don Bavarontti kuva
Kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2006
Kirjoituksia: 3025
Hola nipsukka...
MONIKA
Käyttäjän MONIKA kuva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.12.2007
Kirjoituksia: 9
Siellä oj joitakin

Siellä oj joitakin paikkoija.Yksi näistä on Perhekoti Helena(missä olen myös itse ollut).En nyt juuri muista enemmän nimiä,mutta voin etsia,jossain on yht.tiedot olemassa. Mutta totta se on ,että kielentaito on tärkeä- se avaa ovet!

Leal
Käyttäjän Leal kuva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.10.2007
Kirjoituksia: 25
Perhekoti Helena

Täältä löytyy Perhekoti Helenan puhelinnumero.

http://www.espanjansanomat.es/palveluhakemisto.html