Skip to main content

Suomalaisten työnantajien yhteystietoja tarvitaan

Käyttäjän Meran kuva
Julkaisupaikka:

Hei kaikki. Olen mielenkiinnolla seurannut keskusteluja sivustolla ja nyt haluaisinkin kysyä apua. Olemme mieheni kanssa todennäköisesti muuttamassa Espanjaan. Haluaisimme kuitenkin yrittää saada ensiksi työpaikkaa suomesta käsin...vaikka mahdoton idea ei ole lähteä työnhakuun espanjaankin. Olemme molemmat Restonomeja eli ravintola ja turismi alan työpaikat kiinnostaisi.Vaikkakin kaikki työ kelpaa kyllä. Haluaisimme muuttaa maata keväällä tai kesällä puolesta vuodesta vuoteen, tai pitempään. Olisikohan kenelläkään tietoja suomalaisista yrittäjistä Espanjassa, joilla olisi tarvetta ahkerille työntekijöille.Erityisesti kiinnostaisi Torrevieja ja Murcian alue tai Fuengirola.Kaikki apu on tarpeen!!=)Opiskelemme molemmat espanjaa ja puhumme hyvin englantia. Terveisin Anne Ja Tuomas

Tällä hetkellä tiedän,

Käyttäjän Mariitta kuva

Tällä hetkellä tiedän, että Par 1 etsii espanjaa osavaa baarityöntekijää. On kiva "olohuone", eli seurustelubaari, piano, joinain iltoina toki esp jalkapalloa ja torstaisin elävää musiikkia/sinkku-ilta. Naisten ilta kerran kuussa, leikkimieliset puttikisat tiistai-iltaisin, shakinpelaajia, korttiporukoita jne. Muuten lähinnä samassa tilassa toimivan asuntomyynti/vuokraus ja golfpalvelut sisältävän firman baari. Löytyy nettisivutkin, en vain tähän hätään etsinyt niitä valmiiksi.
Ravintola Refla, Fuengirolan satamassa tulee myös ihan lähiviikkoina tarvitsemaan työntekijää. Etsivät miespuolista mieluummin, iltavuoroon. Lounas-menuravintola. Tietovisaa ilta viikossa ja lauantaisin karaoke. Joskus jääkiekkoa, suomitv jne..myös nettisivut olemassa.
Tästä on hyvä aloittaa?? Smiling

Yrittäjätietoa

Käyttäjän Traveller kuva

Moikka
Aurinkorannikolle on perustettu tämän talven aikana yrittäjäyhdistys. Kotisivut: www.aurinkorannikonpalvelut.com. Sieltä löytyy mukanaolevien yritysten yhteystiedot. Heille voi lähettää sähköpostia ja tarjota työpanostaan. Yksi työmahdollisuus on myös löydettävissä osoitteesta: www.chxtravel.net/thtravel.

Lisää tietoa yrittäjistä

Käyttäjän Traveller kuva

Rannikolla alkoi ilmestyä viikkolehti tai kaupunkilehti viikoittain. Uusi Fuengirola lehti näkyy myös netissä: www.uusifuengirola.fi. Sieltä löytyy lisää tietoa yrittäjistä ja arkipäivän elämästä rannikolla.