Skip to main content

Heips! :) Tälläinen tyttö olisi tulossa fuengirolaan syys- ja lokakuuksi! (2009)

3 vastausta [Viimeisin]
jirafa88
Käyttäjän jirafa88 kuva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2009
Kirjoituksia: 4

Elikkäs tulen tekemään työharjottelua Xanit - sairaalaan kyseisenä ajankohtana Smiling

Olen 21 - vuotias tytteli, lähihoitajaksi opiskelen ja innolla odottelen Espanjan matkaa! Olen täältä jo lukenut aika lailla kaikkia juttuja ja päivä päivältä odotan reissua yhä enemmän! ^^

Harrastan täällä Suomessa hiphop - tanssia ja lumilautailua ja olen mahdottoman eläinhöperö ja lapsista tykkään kans! Hauskanpito ja huumori on kulkee minun kans käsi kädessä.

Ja hox!
Olisi kiva tutustua ja saada ystäviä jo ennen matkalle lähtöä ja sen aikana.. joten sinä, joka asut Fuengirolassa tai olet menossa sinne syys-lokakuussa niin ilmoitteleppa itsestäsi niin poristaan! Smiling Halvoista asunnoista saa myös ilmoitella, mulla on tosin aika hyvät mahkut saada asunto joltakin suomalaiselta naiselta, ja siihen kuuluisi täysihoito. Ehdotuksia toki otetaan vastaan!

Vastata voi tähän keskusteluun taikka sitten suoraan sähköpostin kautta: jensuli88@netti.fi

Aurinkoista kesää kaikille! Cool

Aiheen video: 
Ocaso
Käyttäjän Ocaso kuva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 653
Lumilautailua

Lumilautailijalle tilanne ei voisi olla parempi rannikolla sillä jos olet paikalla talvella sinulla on mahdollisuus käyttää viikonloppusi lautaillen vaikka Sierra Nevadalla Granadassa. Paikka ei ole pitkällä, 2+ tuntia autolla ajaen Málagasta.

Lisätietoa: www.cetursa.es osoitteesta.

Ninja
Käyttäjän Ninja kuva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2009
Kirjoituksia: 3
Heipsan!

Mina oon Au Pairina taala Fuengirolassa/Torreblancassa joulukuuhun asti ja olis mahtava saada suomalaisia kavereita Smiling missapain asustelet? Mina oon 20vee iloinen ja puhelias tyttonen ja kans lahihoitajaopiskelija. Oulussa opiskelen niinku vissiin sinaki Smiling tanne oon tullu viime kuun lopulla.
Mun s-posti on nrzei@hotmail.com niin sinnekkin voi laittaa postia tuleen.Olis kylla mahtava saada suomalaistakin kaveriseuraa Smiling

Ninja Kamarainen

jirafa88
Käyttäjän jirafa88 kuva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2009
Kirjoituksia: 4
Terve Ninja :)

Sori en oo hokannu käyä täällä nyt ollenkaan ! Minäpä vastaan sulle suoraa siihen sähköpostiin... ^^