Skip to main content

Espanjalla menee hyvin vai meneekö?

2 vastausta [Viimeisin]
mille
Käyttäjän mille kuva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 717

Tänään päivän ykkösuutinen Espanjassa oli presidenttimme (=pääministerimme) Zapateron vierailu ja aamiaspuhe Amerikan Yhdysvalloissa. Hienosti meni. Tämä erinomainen mister Bean ja "bambi" ei osannut edes englantia puhua. Että semmoinen tankero täällä. Noh, aika moni punanahka, shortseisiin pukeutunut englesmanni ei osaa "hola"-sanaa enemmän espanjaa vaikka vuosia ovat Espanjassa majailleet.

Eikä tässä vielä kaikki, kuten myyntimiehet tapaavat sanoa. Tänä loistavana samaisena päivänä Madridin pörssi laski lähes 6 %.

Onkohan vaikeasti ennustettavissa seuraavien vaalien tulos? Sosialistit taas voittoon? Älä unta näe.

Aiheen video: 
santiago
Käyttäjän santiago kuva
Kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 3748
miten tässä näin kävikään

Luultavasti mä liukastelen heikoilla jäillä ,politiikkaa ei saisi harrastaa näillä sivuilla. Mutta enhän mä politikoi, mä vaan kirjoitan julkisuuden henkilöistä kuten Prensa Rosa konsanaan.
Niin, miten tässä näin kävikään? Suomessa mä oikeasti häpesin kun näin presidentan edustamassa käsilaukkunsa kanssa Suomea. Vaan ei taso tosiaan parantunut Espanjassakaan ,mutta eihän se heilauta kuin puoliksi kun en sentään ole kansalainen vaan ainoastaan residentti.
Ja jotenkin tuntuu ettei Espanja ole valittu kansa,vaikeaa on ollut ainakin sen jälkeen kun tuli lähtö Etelä Amerikan siirtomaista, ja sieltä roudattu kulta ja hopea loppui.

mille
Käyttäjän mille kuva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 717
joo Santiago

En halua todellakaan politikoida. Faktat löytyy muualtakin kuin Orkista. Myös muualta koskien eritoten tätä meidän hienoa pääministeriämme Eye-wink

Lisäksi tiedän Karin allergian sonta24.fi-tyyppiseen keskusteluun. Joskus liiankin herkän.