Skip to main content

matkustaminen

Pelinaisen päiväkirjasta: Bono Transbord

Käyttäjän Raya kuva

Kukaan järkevä ihminen ei kuulemma matkusta julkisilla kulkuvälineillä, ei ainakaan kukaan mieheni tuntema ihminen ylipäätään.
En minäkään koto-Suomessa Nyssen kyytiin liian usein päädy, pakon sanelemana, ehkä kerran vuodessa tai kahdessa (no oikeasti aina silloin tällöin). Huviajelua olen lasten kanssa harrastanut ja tätä samaa ajattelin kokeilla Valenciassakin. -Ainakin sen yhden kuukauden ajan.

miksi emme "reissaa" ympariinsa

Käyttäjän mela kuva

olemmeko paikallaan

Usein ihmiset juurtuvat tekemaan elamassaan sita yhta ja samaa, kunnes joskus huomaavat sen olevan liian myohaista. Tapaan usein ihmisia aurinkorannalla joilta tiedustelessa saa usein samoja vastauksia. Monet "meista" pyorivat samoja ratoja keksimatta itseleen todellisia viihdykkeita. Suurimmat viihdykeet tuntuvat olevan ravintolan baari tiski (Suomalaisen). Nain alan yrittajana pitaisi olla tyytyvainen Eye-wink

Kissat kassiin ja menoksi!

Käyttäjän 123 kuva

Ennen matkaa…

Kaikki alkoi jo kuukausia ennen matkaa, eläinten kanssa matkustaessa kun ei asioita kannata jättää viime tippaan. On hyvä tietää aika paljonkin etukäteen ennen kuin eläinten kanssa lähtee matkustamaan, varsinkin jos niillä ei ole valmiiksi passeja ja voimassa olevia rokotteita. Suunnitelmissani oli siis pakata kaksi kissaani kassiin ja ottaa ne mukaani Espanjaan.

Yhdistele sisältöä