Skip to main content

kuva

Kävelyllä

Käyttäjän 123 kuva


Panoraamakuvat eivät aina olekaan niin yksinkertaisia - tai ainakaan niiden yhdistäminen tällaiselle palikkasormelle kosketushiiren kanssa, hahah. Yrittäkää kestää, tää oli vaan testi.

Mietiskelyä..

Käyttäjän 123 kuva
Julkaisupaikka:

Aamulla kävellessäni kohti Karin asuntoa, jossa koneeni tällä hetkellä majailee, etenin tarkoituksella hitaasti, ympärilleni katsellen ja maailman syntejä syviä ajatellen.

Katsoin ympärilleni. Nyt se syksy on tullut, ajattelin. Kello läheni jo kymmentä, eikä rannalla ollut kuin muutama satunnainen kävelijä. Ei turisteja, ei ruuhkaa. Koiratkin ovat jälleen löytäneet rannat, voi sitä riemua kun saivat juosta sydämensä kyllyydestä vesirajassa.

Minun päiväni

Käyttäjän 123 kuva

Päiväni meni mukavasti. Pitkästä aikaa päivä, jolloin ei ollut mitään pakollista tehtävää heti aamusta alkaen. Nukuimme hyvin, söimme pizzaa aamupalaksi - vai olikohan se jo päiväruoka.. Katsoimme samalla elokuvaa ja nautimme kiireettömyydestä.

Kenny 4v.

Käyttäjän 123 kuva

Eilen juhlittiin meillä synttäreitä - Kenny-kissa täytti 4 vuotta. Lahjaksi Kenny sai aamulla uuden nukkumispesän, sellaisen pussimaisen "luolan", jonne se voi mönkiä. Sillä kun on tapana ahtautua aina jonkun alle ja sisään nukkumaan. (Talvella rötjäke nukkuu peiton alla kun on kylmä..)

Kiitos Ivanka!

Käyttäjän 123 kuva
Julkaisupaikka:

Mä olen saanut aivan ihanan mailin, jonne Ivanka oli minulle tehnyt ihastuttavia kuvia (vaikka esiinnyinkin niissä itse).

Tässä kuva teidänkin ihasteltavaksi. Tämän mailin innoittamana vaihdan myös yhden näistä pikkukuvista avattarekseni.

Kuvan lisääminen

Käyttäjän Esnorquita kuva
Julkaisupaikka:

Heippa kaikki!

Katsotaas miten minä osaan liittää kuvan.. Eye-wink

Esnorquita: Tämä on Esnorquitan kuva...Esnorquita: Tämä on Esnorquitan kuva...

Yhdistele sisältöä